Як вибрати паперову стружку


Как выбрать стружку бумажную
Кокосові продукти є кращим природним джерелом лауринової кислоти — незамінною НЖК, яка підтримує імунну систему в боротьбі з вірусами, дріжджами, паразитами та іншими патогенами, що особливо актуально в осінньо – зимовий період. Продукти, що містять кокосове масло, мають масу корисних властивостей для краси та здоров’я, зокрема підтримання метаболізму і нормальної ваги, детоксикації, синтезу гормонів і високо працездатності і т. І це достатній привід, щоб додати їх в свою дієту. У цій статті я розповім, як вибрати кокосові продукти.
Також хочемо вам порекомендувати стружка бумажная
Використання: у випічці, для змащування форм (при t не вище 180C), на ранковий бутерброд для ментального фокуса, в смузі, соуси, супи для насичення, кави замість молока.
Кокосова манна: перемелена до однорідного стану м’якоть кокоса з його соком. Консервоване кокосове молоко: хороша заміна коров’ячому вершків. Не повинно містити ніяких добавок і консервантів. Вибирати без цукру, в герметичній упаковці. Дрібна стружка краще для засвоєння лауринової кислоти.
Програма допоможе поліпшити самопочуття, правильно підготуватися до холодного часу року, щоб уникнути набору ваги, сезонної депресії, млявості, протистояти холодів і вологості, вирішити косметичні проблеми, впоратися з перепадами настрою і тягою до солодкого і жирного, зібратися з силами і підвищити рівень енергії, налагодити травлення, зміцнити імунітет, розібратися з пристрастями, навчитися харчуватися в гармонії з сезоном, регулярно займатися йогою, духовними практиками, вирівняти гормональний фон і синхронізуватися з природними ритмами. Ви дізнаєтеся все про очищення, підтримці здоров’я і благополуччя в осінній період: про практиках, тренуваннях, добавках, сезонному доступному харчуванні, ритуалах, оліях і травах, які дозволять навіть у холодну пору відчувати себе квітучими, як влітку.
Школа сезонного харчування та Універсального благополуччя™” спільно з журналом Vegetarian.
Як скласти раціон, як правильно вибирати сезонні продукти і готувати, залишаючи максимум користі.
Мальцева Юлія – нутриціолог, експерт з холистическим методів оздоровлення, фахівець з детоксу (сертифікаційний курс по програмі Наталі Роуз) і гормоналному відновленню (Сара Готтфрід), коуч по здоров’ю. Ферменталист, засновник пробіотик – клубу живого харчування Ферменториум. Буду рада працювати з вами.